Koenen's Autobedrijf B.V.

Subaru service, onderhoud en schadehersel afdeling- Koenen's Autobedrijf in Echt I Limburg


Steeds in harmonie met u.

De weergaloze Subaru techniek zorgt ervoor dat u moeiteloos gelijke tred houdt met de snel veranderende wereld om u heen. Nieuw gekozen specificaties voor motorvermogen en rendement en verfijnde rijeigenschappen komen samen met de legendarische besturing en beheersbaarheid van Subaru.

Waarom voor service, onderhoud en schadeherstel naar onze Subaru werkplaatsen: 
Alle werkzaamheden aan uw Subaru worden door one speciaal door Subaru opgeleide medewerkers in geavanceerde werkplaatsen uitgevoerd.

Met hun uitgebreide Subaru technische kennis, en gebruik makend van het speciale Subaru gereedschap en diagnoseapparatuur woren de werkzaamheden en technische up-dates gedaan. En uiteraard worden hierbij alleen originele Subaru onderdelen gebruikt.

Bij schadherstel is het van belang dat uw veiligheid gewaarborgt blijft. Onze eigen schadeherstellers zijn dan ook op de hoogte van de werking van de betreffede veligheidssystemen. Uiteraard beschikken ze ook over alle fabrieks afstellingsgegevens en stellen uw Subaru tijdens de reparatie hiermee weer als nieuw af.

De schadeafhadeling met de verzekering zal indien door u gewenst geheel voor u door ons afgehandeld worden en indien wij de schade voor u repareren blijft de geldende fabrieks garantie uiteraard van kracht.

 

 Steeds de kwaliteit waarborgen.
 

Als receptionist / serviceadviseur sta ik u graag met betrekking tot
service, onderhoud en schadeherstel aan uw Subaru
te woord .

Ik ben voor U bereikbaar via telefoon 0475-387690 – Phone 0031-387690

of via contactmail / afspraakmail.

 

Indien u zich wenst voor te informeren kunt u ook eens op onze bedrijfswebsite kijken:  www.koenenbv.nl/subaru/