Koenen's Autobedrijf B.V.

Subaru verkoop afdeling- Koenen's Autobedrijf in Echt I Limburg

Steeds een Subaru. 

Bij een Subaru maakt vertrouwen het grote verschil. Dat diepe, tevreden gevoel over het consequent samengaan van pittige prestaties, slim design en geruststellende veiligheid, nooit harmonieuzer samengebracht dan door Subaru.

 

De basis voor dit alles ligt in onze exclusieve techniek: Symmetrical All Wheel Drive en de SUBARU BOXER motor voor balans en controle. U vindt dit terug in elk onderdeel van uw Subaru, alles werkt eensgezind samen om stimulerend rijplezier te combineren met een geruststellend gevoel van veiligheid en doordachte innovaties met duurzame betrouwbaarheid. Maak kennis met de Subaru Forester en ervaar aan den lijve hoe naadloos deze bij u past en uw leven veraangenaamt. De Forester heeft een uitgekiende maatvoering, functies waar u echt iets aan hebt en de ideale balans tussen tot tevredenheid stemmende prestaties en spontaan rijplezier.

 

Steeds de auto die het best bij u past.

 

Wij zouden u graag kennis met Subaru laten maken en nodigen u dan ook uit voor een bezoek aan onze showroom.
 

Onder het genot van een kop koffie laten wij u dan met gepaste trots graag de diverse modellen zien en geven u uiteraard uiteg met de betrekking tot de  uitvoeringen en mogelijkheden.

In afwachting van uw bezoek.

Met vriendelijke groet,

 

Wij zijn voor U bereikbaar via telefoon 0475- 484900 – Phone 0031-484900 of via mail: vekoop@koenenbv.nl

 

Indien u zich wenst voor te informeren kunt u ook eens op onze bedrijfswebsite kijken:  www.koenenbv.nl/subaru/